петък, 21 октомври 2011 г.

Някои неща,които ГЕРБ и ББ трябва да направят преди края на мандата си


- Някои неща,които ГЕРБ и ББ трябва да направят преди края на мандата си:
1.Върнете бутилките от шмпанско,с които отпразнувахте изборната си победа/2009 г./ и последващите я ваши успехи в управлението на държавата.С парите от върнатите бутилки възстановете част от фискалния резерв.
За 23.октомври т.г. изчакайте-не купувайте шампанско,преди 30 октомври.Може да се наложи други да го пият.
Вместо шампанско,изпийте поне веднъж една чаша с вода,никой не се е отровил от нея,а много от онези,които ви избраха си позволяват само нея.
2.Депутатите и депутатките да се бръснат,подстригват и фризират редовно-не е нужно,когато тръгвате за НС,съседското дете да вика:"Виж мамо,пак са изпуснали маймуните от зоопарка!".
3.Мийте си зъбите редовно-не мислете,че когато говорите за успехите си в асансьорите,хора припадат от страх от високото,ако не са зашеметени от постиженията ви.
4.Вместо по 50 лв. на "застъпници' или по 250 лв. за ЧРД на шефа си,дайте по толкова за някоя пенсионерска сбирка.Ако си мислите,че тези скелети са изкопани мощви или домъкнати от исторически музей-лъжете се.
5.Посетете представление на Сатиричния театър или на някой цирк.Поне веднъж и вие да се посмеете на другите,а не само те на вас.
6.Ухапете някое бездомно куче.Нека и то усети що е болка,а не само избирателите./Вместо куче-може съпруга и/или любовница/.
7.Нахранете бездомен клошар. Тъй като и вие може да станете такива,след парламентарните избори...хубаво е предварително да си създадете приятели.
8Прочетете поне една книга,която не е за деца. Ако си мислите, че интелигентен човек е този който може да прочете речта си от парламентарната трибуна....Лъжете се...Иска се малко повече от това.
9.Сдобрете се с хората от опозицията,които ругаете за "щяло и нещяло".Все пак,когато ГЕРБ тръгне за небитието,трябва да има кой да ви помага да носите ковчега към вечното му жилище.
10.Съберете парчетата от прерязаните ленти при откриването на обектите,започнати от други,а само довършени от вас,завържете ги и с полученото въже сами решете какво да правите-подтикването към самоубийство,все още е престъпление,то не е като безделничеството,неплащанто на издръжка и/или неплащането на на дължимите суми към фирми за свършена работа.
Може да се добавят и други предложения,преди голямото,което ще направят избирателите с гласа си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар