петък, 28 декември 2012 г.

Десетте лъжи на Борисов и Кеворкян- Димитър-Велико маринчевски

Veliko Marinchevski
Все повече недоволство и възмущение предизвикват лъжите на премиера, съпротивата във форумите на свободен интернет би трябвало да му показват, че се олива тотално. Радвам се да видя толкова критични, отрицателни коментари на възмущение след неделното предаване. Предаване, нещо като подарък от тандема ченге- мутро-милиционер за празниците- кутия с боксова ръкавица от лъжи… И аз да споделя:
Десетте лъжи на Борисов и Кеворкян- Димитър
Гледах Кеворкян и Борисов. Пък после се изкъпах…
Преди да ги гледам, си мислех да пиша статус: На бас, че доносникът Кеворкян- Димитър и Бойко БоЖивков ще си говорят на „ти”. И ‘айде на два баса, че Борисов ще излъже 10 пъти.
Не го написах, но така и стана.
Взех лист и химикал и зачаках лъжите.
За един час в ефир, пред Бъдни вечер и Рождество, този, който се кръсти непрекъснато пред камерата, Министър- председателят Борисов, излъга 10 пъти (не внимавах достатъчно, може да са повече) И отново нарече Бог „Началникът”, и се похвали, че дава огромни суми за църквата…
365 дни лъжи… 3 години… много лъжи, много нещо!
Борисов претопли, изяде и повърна лъжите на Тройната коалиция.
Какво да кажа… Премиер и агент на ДС си говореха приятелски на „ти”. Борисов е на „ ти” с почти всички журналисти-агенти(Тошо Тошев- бор и т.н.). И не само с журналисти- с ченгета от всички сфери, бизнесмени, олигарси)
Такива приятели, че чак в средата на разговора на Борисов му просветна, че ще го забележим, и мина на „Вие”, а агент Димитър изненадан му отвърна: „Е, сега на „Вие” ли ше си говорим?” Ма’ни ги тия- да си мислят к’вото щат… и си продължиха приятелски.
Абе хора! В коя държава водещ и министър- председател си говорят на „ти”!?!
В коя? В коя държава агент на репресивната комунистическа дс и десен министър-председател си говорят на „ти”?
Защо Борисов е на „ти“ с всички тях?
„Не лъжи”
-една от десетте Божи заповеди.
Десетте лъжи на Борисов:
Лъжа 1:
„Работим В НАЙ-ТЕЖКАТА финансова и икономическа криза СЛЕД ВОЙНАТА”
Ха- ха! Добра лъжа, наистина, „най тежката СЛЕД ВОЙНАТА!” При това я изказа още 4-5 пъти до края на предаването.
Борисов не е бил в криза по време на лукановата и виденовата кризи, когато държавата беше ограбена и фалирана, нямаше хляб, нямаше ток, магазините бяха празни, студ, тъмно, глад и мизерия, километрични опашки с купони за храна, дрънкахме с тенджерите по улиците…, а родителите ни плачеха вечер…КАТО СЛЕД ВОЙНА, ИСТИНСКА!
Но той не беше там- на улицата, тогава Бойко вероятно е бил на трапезата на тези, които го създадоха- комунистите, които е обслужвал, и с които е на „ти”.
Иван Костов управляваше и измъкна България от двете най- тежки кризи след войната. Стабилизира държавата, икономиката, финансовата система… Днес Борисов има всичко наготово: Стабилна държава и милиарди европари. Никакви усилия. Само лентички да реже… Много му се иска да го наречем реформатор и държавник, ама не- това е Костов, сори!
Другите европейски държави отдавна преодоляха кризата и имат ръст.
Кризата е в главите на Борисов (и Дянков).
Лъжа 2:
За строенето: „Всеки ден изнамираме и спестяваме пари”
Нищо не изнамират и нищо не спестяват!
Всичко построено от управляващите е с европейски пари, безвъзмездни средства, от европейски фондове. (И тяхно задължение!) Милиарди евро влизат в България и само трябва да бъдат усвоени. Минимални средства от бюджета отиват за строене. При това Герб не успяват да усвоят всички европари. Дали са усвоили 50 % от европарите?
Герб харчат безобразно пари от бюджета за глупости (футбол по бнт за 1 милион, разходка със самолет за махленския отбор на Бойко- „бистришките тигри” за хиляди левове и т.н)
Лъжа 3:
„Вдигнахме пенсиите“
Три години откакто са на власт герб, пенсиите (в моето семейство) не са повишени нито с лев! Нито с 1 лев!!! Факт. Голямото увеличение на Борисов е 5 лева от април догодина. 5 лева! К’ви пет лева бе!? И що един месец преди изборите? И за какво са тия пет лева, когато цените са се увеличили с над 25% от началото на управлението им, и на всеки 3 месеца се вдигат! Бриши и хвърляй…
Лъжа 4:
„Българите не са бедни, щото имат 35 милиарда в банки”
Браво! Да, Цветелина Бориславова („премиершата в сянка”)може и да има 1 милиард в банка, а другите 34 милиарда са в приятелите на Бойко от топ 50 на най- богатите българи… Много богати приятели има Борисов бе, много олигарх, много нещо. Васил Божков- Черепа, Валентин Златев, Цветан Василев… Банкер до банкера, олигарх до олигарха…
Българите, бако, са най- бедни в Европейския съюз. Там- последни във всички отрицателни класации.
Лъжа 5
„Герб няма вестник, няма телевизия”
Това вече е нагла лъжа!
Герб завладяха почти всички медии. Всички слугуват на Борисов и Герб, и им осигуряват комфорт-няма неудобни въпроси, тушират скандалите, отклоняват ги, не ги отразяват, няма журналистически разследвания. Водещите са приятели на Бойко, на „ти” с него, мълчат и слушкат, и въпросчета от слушалката, и смс-чета от премиера… Хеле пък ТВ 7 (ББареков) и Европа (на Стоянов брат- евродепутат гербер)
И как така всички вестници собственост на хората на Доган хвалят герб и правителството, а? Защо медиите на Доган хвалят правителството?
Лъжа 6
„Разсекретихме за първи път досиетата и изхвърлихме доносниците”
Тази лъжа Борисов изказва пред доносникът- агент и негов приятел Кеворкян- Димитър. Забележете каква наглост! Забележете каква близост, какво „ти”…
Не са разсекретили те досиетата за първи път, а правителството на ОДС на Иван Костов. А неговото любимо „величество” „цара”, ги засекрети веднага като дойде на власт!
Не изхвърлиха доносниците, а ги запазиха по възлови места и назначиха други агенти. Пуснаха една дълготрайна димка с дипломатите, на които им изтекоха мандатите по същото време. Какво съвпадение само! Аплодисменти.
Герб имат 35 кметове и областни управители агенти на ДС. Имат агенти на ДС къде ли не!
Лъжа 7
„Спрях АЕЦ Белене”
Лъжа!
3 години Герб строиха Белене…
Не спряха Белене, а продължават далаверата на века за източване на пари, комисионни, прикрито зад референдум, сега.
БСП и Герб ще гласуват „за” АЕЦ „Белене”.
ДСБ ще гласуват с „не” и са против „Белене”
Лъжа 8
„Толкова демокрация никога не е имало”
Борисов налага диктатура, върна тоталитарните практики, реставрира комунизма и Тодор Живков. Подчинил е медиите и свободата на словото. Подслушва се и се следи всичко. Страхът се завърна. Страхът!!
Лъжа 9
„„Балкан” е продадена за 150 хиляди долара”
Лъжа!„Балкан” беше продадена на стойността на дълговете на компанията и те са 130 милиона долара- Сто и тридесет милиона долара. И със задължението, купувачът да инвестира в компанията още 100 милиона. И тези 150 хиляди долара към тази сума. Не за 1 долар, както говорят глупаците и поръчковите, не за 150 хиляди, а за 230 150 000- Двеста и тридесет милиона сто и петдесет хиляди!
Компанията беше фалирала. Жан Виденов подписва споразумението за фалирането на „Балкан”. 2000 души елитни летци, стюардеси и техните семейства трябва да останат без доходи. Кабинетът на ОДС успява да го продаде няколко часа преди изтичането на срока в споразумението. Това е единствената неуспешна сделка от продадените 73 дружества фалирали и с тежки задължения от милиони долари!
В Европа по този начин фалираха още няколко авиокомпании и бяха продадени за малки суми, но това не е важно, важното е да се бие по Иван Костов, а не по Виденов и завещаното от правителството му.
Медиите(разбирай властта) тръбят, жалват се, че България трябва да плаща 10 милиона обезщетение на купувача Гад Зееви заради Иван Костов, но когато съдът отхвърля този иск и България НЯМА ДА ПЛАЩА 10 милиона, тогава- мълчание! Важното е да се набива в кухите кратуни, че заради Костов България е платила 10 млн., и да се потули, че България няма да плаща тези пари и обвиненията са били несъстоятелни.
Лъжа 10
„Костов разби СДС”
Айде стига!
Иван Костов не разби СДС, а напусна корумпираното, клиентелистко СДС, което разочарова десните хора. А в онова СДС беше пълно с внедрени червени, които работеха против СДС и него, пълно с предатели. От такива се чисти и до днес. Времето показа ясно кой какъв е и къде е. Къде са Бисеров, Цонев, Бонев?- при дпс-социалистите и мафията, Бакърджиев, Софиянски и „моделът Софиянски”, Сотиров, Юруков, Петър Стоянов, (сега гербер, брат му Емил Стоянов- евродепутат от герб, собственик на тв Европа- говорител на правителството), Бориславов, Марков, сега Кабанякойси…
Това, което се случи със СДС е по вина на Борисов и Герб. Те разцепиха партията докато я завладяваха, както сториха с Атака и РЗС. ИзГЕРБиха и СДС.
И чухме от Борисов как всички са добри политици- Станишев, жена му, разбираш ли- страхотна била! Мъдра, страшен пиар. Едно компрометиращо изпуснато от Кеворкян: „Защо храните жената на Станишев”…
Бойко храни жената на врага, плаща й за нещо??? Моля!? Да. Ама това въобще няма значение… Бойко е десен.
И тези всичките плюскат на една маса.
Доган и „цара” и всички въобще, каза- добри са…
Само Иван Костов е лош и виновен за всичко.
Много му пречат на Борисов автентичните дясно и лидер. И много го е страх от Костов!
Защото Иван Костов го превъзхожда неизмеримо.
И накрая, черешката на менте тортата на Борисов, който заяви в предаването:
„Една лъжа повторена хиляди пъти, става истина”
Е това е!
Да лъжеш цяло предаване и накрая да кажеш: „дръжте лъжеца!”
Затова Борисов лъже хиляди пъти.
Иска лъжите му да станат истина.
Няма да стане! (нагледах се и на (все по- малко) коментари от редовните какъв светец е той…)
Абсолютен лъжец!
Фалшивите десни и техните слуги трябва да бъдат разобличавани непрекъснато. Най- вече подмяната. Лъжата!