неделя, 28 август 2011 г.

Елица Тодорова - Световен Фестивал На Културата - Берлин

Стефан Цанев


НАДЕЖДА-Белчо Дончев

НАДЕЖДА
By Белчо Дончев, август 27, 2011 21:51


Със сестра ми, с която винаги много сме се обичали, обичаме се и днес и ще се обичаме винаги, сме на противоположни политически позиции. Тя клони у лево, аз съм фанатично у десно. Нарочно използвам определението „фанатично” за у десно, дето съм аз, щото у десното фанатично няма, фанатичното е у лево. У десно, ако човек знае какво е това, има бачкане, риск, учене, пазене на традиции и ценности, вяра в Бог и всеки разумен Индивид, търсене на Смисъл, Любов и Доверие! У лево знаем какво нема, само си представете другарката Масларова или другаря Румен Петков, и ще разберете, че у лево нема никой! Само лъжа, интриги, жажда за власт, кражби в особено големи размери, измами в особено големи размери, беззаконие в особено големи казуси, и разбира се Доган, който е всичко това в особено големи суми, въпреки скромния му ръст! Да, забравих, и осраната чиния на извънземните червени човечета на Бузлуджа! Кой я е осрал, аз не знам, нямам нищо общо, на Бузлуджа нито съм ходил, нито съм се изходил!


Та сестра ми, която е шест години по-голяма от мен, няма да и кажа годините, но аз минах шейсет и шест, на която преди толкова години, колкото не искам да си представяте аз отрових детския живот, защото бях залепен за нея като гербова марка от самото си раждане, та до студент и след това, сега навлиза в Интернет общуването, сиреч в обществото на идиотите, които не знам защо смятат, че като не се виждат и не се познават, могат да си говорят каквото искат, макар че не всички са съвсем идиоти! Срещат се и такива като мен и вас и сестра ми, приятели мои! Това беше четка за вас, шега да мен, и абсолютна истина за сестра ми!


Та по телефона, защото по интернет не е успяла, тя ме попита – „Няма ли да оставиш комунистите на мира?”. Каза го разбира се с усмивка, ние с нея винаги си говорим с усмивка и обич, а аз й казах също с усмивка и обич, но само към нея: „ Само когато и комунистите ме оставят на мира!”.


Нека да се огледаме и ослушаме, и ако не идва комунист, да преминем през следното:


Всички банки са в ръцете на бивши ченгета, сиреч комунисти. Целият хотелерско-ресторантьорски бизнес е в същите ръце. Каналите за дрога, наркотици, бяла, черна техника и жива плът абсолютно! Всякаква контрабанда от Китай до Венецуела и други далечни страни – също. Отвличанията, убийствата по списък, назначаването на магистрати, телевизии, вестници, голф игрища, ЦУМ и Пловдивският панаир – при тях! Колбасарство, ментета от алкохолен, млечен и месарски антивид – изцяло! Комунетата владеят горивата, електро, водно и ядрената енергия, водните басеини и аквакултурите, минералните и неминерални извори, владеят чалгакултурата и я налагат като базисна култура на бъдещото поколение, владеят самата „култура” и самото „образование”!


Само че, Култура и Образование, когато са истински никога не се пишат в кавички! Културата и Образованието са национални феномени, които живеят и оживяват дотогава, докато живее и оживява нацията!


Ние все още не сме мъртви! Въпреки комунистите!Това исках да кажа на сестра си, и ще взема да и го кажа! Въпреки, че съм по-малък и по-глупав от нея! Но пък много я обичам!