събота, 24 декември 2011 г.

Митинг “За честные выборы”. Версия 2.0 | euronews, мир

Митинг “За честные выборы”. Версия 2.0 | euronews, мир

НЯКЪДЕ ТУК!-Белчо Дончев

НЯКЪДЕ ТУК!

By Белчо Дончев, декември 24, 2011 0:27
Иска ми се да ми повярвате, това не е задължително, но всеки нов ден, всеки следващ час, минута, секунда от времето, което Той ми отмерва някъде от Там, е приключение! Понеже съм отговорен и отворен човек, сиреч всичко мое е и ваше, то и моето приключение наречено Живот, е и ваше, точно толкова, колкото вашето приключение наречено Живот е и мое!
Искам по сложен начин да ви кажа, че тази вечер по телевизията, по Канал едно , пиейки си ракията, им се дивих на Неговата, Нашата и Нихната да ге…простотия! Тетка Цачева (пак вземам назаем попадения от Тони Филипов д-р), и винаги нашичкият ни социалист от към отвсякъде, и от там също, Серго, на Станишевите по-малкият! По-големият ми е колега, Георги се казва, архитект с извинение, той е от друга фалшива оперетка.
И ги гледах двамата. Тетка и Серго. Тя – притеснена от височайшото Му ПЕСовско присъствие , срича като дете, на което му липсват първите седем години. Той, владеещ всичко и всички по наследствено право и по идеологеческа предопределеност, ни предоставя своята пълна некомпетентност, по комунистически, тъпо и елементарно, жестоко и изключително обезсмислящо живота на всички европейци, ерго и българи, качвайки ни на надървеното социалистическо ретро трамвайче, което се люшва по лявото отклонение в небитието към Павка Корчагин и комунизма.
Не знам как е с вас, но аз мразя Павка Корчагин! Мразя и комунизма, защото той е деструктивен, защото той само иска нещо, но не знае как да го поститне, защото Комунизмът е бледо, карикатурно, изключително смешно подобие на Капитализма, Комунизмът е просташка злоба и завист на това, което постига Капитализмът, и искам преди да се срещнем следващия път, да ви кажа нещо важно:
Социализмът никога не е съществувал реално в човешкия живот и в човешката история! Социализмът е измислен от низши духом, за просташко вместване между хората на изключително низшите духом! Социализмът дава самочувствие на простаците!
Дава им власт!
Когато простацитге имат власт, става страшно за непростаците!
Всичко, което говоря и пиша е изключително просто и ясно ! Поне аз го разбирам така.
Писна ми от приключения, в които съм убитият!
Но предпочитам да умра от собствената си човешка глупост, отколкото да бъда „спасен“ от Сергейко!
Аз съм горд човек, аз съм Човек, и никога няма да падна до просташкото ниво да ме спасява някой социалист!
Никога до нивото на Сергейко Станишев..
Никога!!!
Ти както искаш! И Животът, и Разумът, и Простотията са край теб!
Всеки избира…защото и лъжата, и Истината, не са някъде там…
Те са някъде тук!
Аз ги усещам!
Също като теб!
Значи е време за избор!
Винаги е време за избор!
Истината не е някъде там!
Тя е някъде тук!
Време е да се поогледаме..
Или да заспим завинаги!
***
Лека нощ!