вторник, 4 октомври 2011 г.

Cliff Richard - Songs From Heathcliff

Cliff Richard - Songs From Heathcliff

Все Костов е виноват

Не знам има нещо сбъркано и неразбрано в идеята да се мрази Костов. В крайна сметка този човек пое управлението преди 12 години. Направи животът ни по поносим. И БЕЗВЪЗВРАТНО ВКАРА БЪЛГАРИЯ В ЕДНИ ДРУГИ РЕЛСИ. Това не можаха другарите да му простят.

Костов направи приватизацията, значи Костов е виновен за следприватизационният резултат, който както всички виждаме е ясен. А именно: Вся власт советом! тоест сега – Всички капитали – при другарите! Както казваше един култов герой от едно шоу: И е така, и не е така! Да обвиняваш Костов за зле проведената приватизация е като да обвиняваш циганка, след като девет месеца си я наблюдавал ежедневно, че не е родила например ескимос!!. Както правилно си забелязъл парите вече бяха раздадени на другарите, а привилигиите и контактите бяха тяхната идеология няколко поколения. Аз не казвам, че това е най добрият вариант при който обществото можеше да вземе стопанството на държавата в свои ръце, така както му беше отнето. Междо другото бе му отнето предимно с бой и почти никога по убеждение! Та когато агонията продължи достатъчно дълго е по добре булката все пак да роди, било то и малко църно бебе, та барем и свършат болките, отколкотото да абортира в нов национален кошмар. Та по отношение на приватизацията аз нямам кой знае какви забележки, към начина по които тя се е сложила в вашето съзнание. Определено обаче смятам: Първо – че и беше време. /а някой не бързаха много, май /, Второ – че беше единственно възможната!, Трето – напълно се съгласявам с Вас, че именно Иван Костов беше човека, който я осъществи.Искам да ви споделя моето отношение по повод на твърдението Ви, че всеки от нас има роднински връзки с кумунисти! Но изхождайки от теорията на Дарвин аз бих могъл да нося в себе си все още маймуна и гените на онзи изчезнал вид – хомо еректикус. Още повече с хора и личности като Хитлер или например Роби Уилямс. А може да съм родово свързан дори с ВАС.Това ваше твърдение е като оня виц – “Абе тебе що ти е зелен коня? и т.н и т.н”Нека се разграничим от въпросните роднински сравнения, и описания защото с това казвате на народа следното:- Абе всички сте маскари нали сте рода, сега кво ревете че са ви окрали по време на преватизацията!”А това не е така!Първо окрадаха ни 50 години преди приватизацията. Второ – не крадоха всички. А крадоха конкретни хора.Когато размиваме отговорността, те се крият под лекетата и така и правим услуга. / те между другото вече нямат нужда от нея /.Най вече и най тежка е тази кражба, която открадна възможностите на децата ни за някакъв що годе равен старт. Те откраднаха дори илюзията за това!

Междо другото с дебели букви отбелязвам: “- Ако някога Ви попитат, случвало ли се е в Вългария да бъде изгонен руски дипломат и ако да, кой го е правил? Да знаете! Отговора е! – ДА СЛУЧВАЛО СЕ Е! ИВАН КОСТОВ!”
Не открих автора за да го цитирам.