петък, 25 ноември 2011 г.

МОЛЯ ВИ! - Белчо Дончев, ноември 26, 2011 1:13

Земята, мили приятели, е не само мястото, но е и единственото място, на което ние хората сме такива, каквито сме.
Винаги адски се притеснявам, когато трябва, ама наистина трябва, да напиша нещо , което е наистина важно. Защото – кой съм аз, та да определям какво е важно и какво не? От друга страна – да ебем и животот, у който никой нормален човек няма право да определя важното в живота си и оставя това си задължение на комунистите!
Аз лично от комунисти нямам никаква нужда! Никога не съм имал, нямам,и няма да имам! Знам, знам до болка, че комунистите имат нужда от мен! Защото комунизмът и комунистите без глупаци са мъртви за историята и това, което я прави такава. Питам се – докога ще бъда глупакът, даващ живот на идиоти, творящи античовешка, в частния случай – антибългарска история, водещи ни като правоверни овце към единствено техни, но не и наши цели, подчиняващи се на идиотизми от чисто идеологически теоретицизъм, нямащи нищо общо с жалкия ми и ни животец като такъв, ?
Ами, писна ми!
Земята, мили мои приятели е не само единственото място, на което бихме могли да бъдем това, което наистина сме!
Земята, и Животът ни върху Нея е нашата единствена възможност! При това в единствено и твърде лично число!
Нека да не го предаваме на комунистите! Моля ви…Животът няма поправителен…усещам го от опита на дядо си Дончо, погребан в село Вонеща вода, окръг Великотърновски! Просто го усещам…а вие, усещате ли го?

На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!

На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!