неделя, 3 юни 2012 г.

Последният от черепите на Йорик, преди да стане чаша! :: Бойко Борисов отговаряше лично за каналите за хероина от Ту...

Последният от черепите на Йорик, преди да стане чаша! :: Бойко Борисов отговаряше лично за каналите за хероина от Ту...

Съветската окупация на България или третата национална катастрофа

Съветската окупация на България или третата национална катастрофа

Блогът на Лалю Метев :: Документ: Инструкция НК/003-47

Блогът на Лалю Метев :: Документ: Инструкция НК/003-47

Реформаторът ИВАН КОСТОВ, патриотът ИВАН КОСТОВ, политикът ИВАН КОСТОВ

Един обнадеждаващ факт в нашата задръстена от ченгесарска отрова, чалгарска нечистоплътност и рубладжийско скудоумие държава
Posted on юни 3, 2012 | Вашият коментар
На едно място сред коментарите открих това мнение, което публикувам отделно, та да се знае, че в България – пък и извън пределите й – има българи, които мислят и по този начин. Такова едно мнение е контрапункт на мръсната медийна война против премиера-реформатор на България, за която външни сили, произлизащи от една злокобна империя, намираща се на североизток, не жалят средства – за да насъскват срещу него злите като бесни кучета медийни и политически продажници и подлизурковци. Та ето какво пише този човек:/Бележка е Ангел Грънчаров/

Реформаторът ИВАН КОСТОВ, патриотът ИВАН КОСТОВ, политикът ИВАН КОСТОВ, анти-комунистът ИВАН КОСТОВ, човекът ИВАН КОСТОВ е българската глътка свободен въздух в тази задръстена от ченгесарска отрова, чалгарска нечистоплътност и рубладжийско скудоумие държава! ИВАН КОСТОВ не е просто някаква си личност, а единствената надежда за оцеляването на българското племе.

Да, наистина, кои са тези Павлови, Инджова, Дачков, Кутев, Бареков, Цв Цв и вся осталная сволачь да джавкат по този велик човек ИВАН КОСТОВ!? Кои са тези лилипути, които лаят от дистанция, но не смеят да се доближат до великана КОСТОВ?

Страх ги е от премиера Костов(1997-2001), страх ги е, защото Костов маргинализира мутрите, Костов даде път на умните, способните, Костов защитаваше българските интереси, а не руските или американските, Костов беше на път да промени статуквото и отнеме властта на червените мародери, техните деца, внуци и правнуци!

Народе???

11 години ченгесарската машина е непосилна да извади Костов от Парламента въпреки милионите рубли наливани в медийни групировки, обслужващ социологически персонал, политолози на хранилка, бивши президенти с комплекси от величината Костов, пишещи мемоари с редакция от Позитано, млади кариеристчета, които се вживяват в политическата значимост на дядовците си убити в църквата „Света Неделя“ и си мислят, че избори се печелят по наследство и някой друг им е виновен ако електората ги отсвири! СРЕДЕН ПРЪСТ на всички вас, господа, госпожи, другари и другарки!

ИВАН КОСТОВ СИ ОСТАВА МОЯ ИЗБОР!!!

Ако Иван Костов се оттегли от политическата сцена, аз повече в тази държава няма да гласувам!

IN KOSTOV WE TRUST!

Posted by Имигрант
Мнението е вземато от блога на Ангел Грънчаров.