събота, 4 юни 2011 г.

Кой плаща на Слави Учиндолский да ни пробутва другарката Кунева-Пръмова за президент?

Кой плаща на Слави Учиндолский да ни пробутва другарката Кунева-Пръмова за президент?
По съвет на приятели гледах запис на предаване на „Шоуто на Слави“ – шоуто на нашата родна българска Опра Уинфри, но не в пола! – в което цялата „редколегия“, облечени всинца до един в черни костюми, както и подобава образцови мутри, мило и дори мелодраматично ни обясняваха разочарованието си от демокрацията. Разбира се, имало веке, задавала се „светлинка в тунела“, и тая светлинка се била наричала „Кунева“, сиреч, Пръмова, снахата на комунистическия вожд Иван Пръмов.

Като чух тая толкова приятна новина, а именно, че Пръмова-Кунева веке немало начин да не ни оправи, моето болно сърце заприпка от радост. Разбира се, твърде дразнещи бяха „нравствените“ проповеди на славевите „интелектуални мутряги“ от редколегията, сред които най-прочувствен, естествено, беше Кулеков; да, същия оня, който навремето направи добри пари, оплаквайки по вестниците бедността, която демокрацията била донесла на иначе толкова щастливия при комунизма български народ. Е, няма как, зрителят на шоуто беше ощастливен да види и хрисимата Кунева, която така мило почна да реди заучените си думички, че на моя милост, отвратена до дъното на душата си от такова комунистическо лиготене, се наложи бързо да спре телевизора, та да не повърне и да не изцапа килима.

Чух, прочее, че Кунева напоследък циркулирала от медия в медия, за да реди жалостиви думички с цел слабоумният избирател така да се трогне, че да тури тая комунистическа снаха на най-високия държавен пиедестал на демократична България. Сиреч, да стори това, че окончателно да се прославим по света като най-слабоумната и опорочена от пълна нравствена деградация нация, щото Кунева да стане президент е все едно в Германия да стане президент снахата на Херман Гьоринг, примерно. Както и да е, ний нееднократно сме удивлявали света, тъй че явно някои работят усърдно да потвърдим за сетен път славата си, казах, на най-слабоумна и опорочена нация в света.

Та на основата на тия предпоставки в съзнанието ми се яви закономерния въпрос: кой плаща тия медийни изяви на хрисимото безлично мрънкало Кунева-Пръмова, за да циркулира по медиите? Щото, знайно е, тия неща не стават заради хубави очи на Пръмова или заради нежния й поглед, а струват хубави пари. Нали някой не иска да ме убеди, че Слави Трифонов, воден единствено от порива на сърцето си, сиреч, от най-възвишени чувства на алтруизъм дава такова силно рамо на другарката Пръмова?! Е, нека да не си мислят, че можем да бъдем пълни будали: ний знаем, че тия неща струват пари, да, и то много, твърде много пари! Тъй че куневата Пръмовица явно е станала избраница на ония сили, които навремето платиха, за да ни пробутат ментора и Симеончо, а пък след това и неговия телохранител Боко от Банкя. Щото у нас така стават тия работи: както на циганите вземат гласа с некое и друго кебапче и по една-две бири, на редовия слабоумен избирател пробутват който си искат още по-лесно, а именно, като плащат щедро на медиите, на усърдните медиите слуги от рода на Слави Учиндолский, които след това си знаят работата, за да спечелят сърцето на същия този толкова слабоумен редови български избирател.

Такива ми ти работи, избирателю, що ме гледаш така тъпо?! Ти нима не знаеш това, а? Абе една котка като седне веднъж на горещата печка, повече не прави такава глупост, ала ти явно си способен много пъти, до безконечност, да правиш все едни и същи глупости и простотии! Знаеш ли що означава това?! Даваш ли си сметка за що то ни говори? Ако не знаеш, ще ти кажа: говори за това, че кукловодите много те подценяват, т.е. смятат те за пълен балък. Ето, от теб зависи да покажеш на целия свят истина ли е това, т.е. наистина ли си чак такъв балък, или нещата има надежда да се оправят.

Истината по този важен въпрос ще се разбере наесен. Ако тъкмо Куневица-Пръмова, която сега така усърдно ти пробутват, подобно на хищна птица, кацне през есента на неизстиналото още от гъза на ловджията Гоце президентско кресло, то явно ти, драги избирателю, си патологично непоправим и много тежък случай, несрещан в човешката история.

Ако обаче не заиграеш тоя път по свирката на тия, дето ти пробутват такива плоски комунистически маймунджулуци и избереш нормален, умен, неопорочен, сиреч, свестен човек за президент, примерно ако избереш Светослав Малинов, тогава ще покажеш, че си се изплъзнал най-после от клещите на манипулацията.

Ще видим, през есента ще разберем отговора на тия прелюбопитни въпроси, касаещи това колко всъщност струваме ние самите – и като личности, и като хора, и като граждани, и като българи, и като нация, и като европейци. Щото „европейското“ на комунистическите снахи е само лустро, от което се впечатляват единствено идиоти, а иначе комунистическите снахи, естествено, са дълбоко законспирирани протежета на вездесъщата Москва.

Щото и комунистите, и техните снахи, играейки ролята на европейки, са се клели във вечна вярност на Москва, а тази клетва е до гроб, няма как да е иначе. Щом самият „цар“ Симеон, както категорично ясно се доказа от поведението му, игра и рипа усърдно по свирката на Москва, правете си сметката какво означава това за неговата креатура, която при това е, както се каза и повтори, снаха не на кой да е, а на първия комунистическия сатрап Иван Пръмов…
Автор:Ангел Грънчаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар