неделя, 4 декември 2011 г.

ГЕРБ управлява България в стил „бандитска демокрация“

ГЕРБ управлява България в стил „бандитска демокрация“
Последният член на матрицата, за да бъде пълна, е ГЕРБ. Партия, създадена от БКП/БСП – за да прехвърли властта от бившите правоимащи на техните деца, внуци, роднински и кръгове от близки приятели.

БКП и в последствие БСП си свършиха работата:

1. Изнесоха откраднатия външен дълг зад границите на България в лични банкови сметки;

2. Раждадоха куфарчетата с пари на назначените бизнесмени, банкери и на миллионери (по подразбиране – владеещи десетки фирми и задгранични дружества, някои с неясна дейност);

3.Създадоха групата на Олигарсите и през периодично сменящите се правителства, служебни, на БСП и останалата грабителска група разориха българския народ чрез умишлено създадени нереални валутни курсове, банки без реална ликвидност и милиони още трикове.

Сега ГЕРБ има няколко основни задачи:

1. Трансформиране на властта към синовете, дъщерите, внуците на бившите правоимащи, както и техните тесни роднински и приятелски кръгове;

2. Легализиране на изнесения откраднат от българския народ външен Дълг;

3. Замитане на следите от 20 годишното върлуване – явно и неявно – на БСП.

Най-важният въпрос, който си задавам, е:

Ще бъде ли трансформирана ГЕРБ в постоянна структура, владееща години напред България – както БКП и Тодор Живков я владееха?

Или някъде в недрата на „ТИМА“ кукловоди се заражда нова партийна структура, която ще осъществи тази дългосрочна програма за управлението на България в стил „Криминална Демокрация“, установена в повечето Балкански страни и бивши републики на СССР и на първо място в Русия.

Написа: Александър Йоцов

Няма коментари:

Публикуване на коментар