сряда, 6 юли 2011 г.

Демонтиране паметника на окупаторската съветска армия в София

  • Екатерина, благодаря за великолепната справка - ето тези неща трябва да се знаят и дискутират, спестявани досега на на нас и на световната публика. Задайте си въпросите защо окупантския съветски монумент на съветската армия е издигнат от комунистите не веднага след разгрома на националсоциалистическия режим на Хитлер през 1945 (справка: военните гробищни мемориали в Берлин и Виена), ами едва 1954-та?!

    ПСА е знаков и показателен в тази връзка и е издигнат едва след смазването на организираното антикомунистическо Горянско движение. Военизираната операция срещу горяните се води лично от Вълко Червенков и Георги Цанков.

    Като след кървавия деветосептемврийки комунистически преврат диктатурно ръководеното сатрапско вълко-червенково правителство директно под наставленията на Сталин е отправяло неведнъл ултиматуми към представителите на горянската съпротива, че ако не може да се справи българската армия с потушаването на патриотичната горянска съпротива, при нужда БКП винаги може да повика за подкрепа Съветската армия..

    Ето тези неща трябва да се знаят - а не внушаваните инсинуации на комунистите че се борили против някакъв си измислен "фашизъм", единствено за да си подсигурят полвинвековното крадене на гърба на целия български народ - не за нещо друго. Тази братоубийствена комунистическа епоха на управление с неописуемите поражения над българската държавност, икономика и суверенитет, бледнее спрямо тази през османското владичество. Знаменита дата на антихристиянското и човеконенавистно комунистическо 45 г. управление е идеологическия и кономически крах на тоталитарния режим през 1989, и националната икономическа катастрофа през 1990 година на лукановото управление!

Няма коментари:

Публикуване на коментар